Deuren en kozijnen schilderen in Almelo

In een goed onderhouden huis wordt het schilderen van deuren en kozijnen niet vergeten. Deze onderdelen van uw woning moeten regelmatig gereinigd, gelakt of geverfd worden. Vooral hout heeft periodiek een nieuwe laag verf nodig om zich te kunnen verdedigen tegen de weersomstandigheden en algemene slijtage. Tegenwoordig wordt vaak gekozen voor materialen die minder onderhoud nodig hebben. Welk type deur of kozijn u ook heeft, wij kunnen het voor u schilderen.

Deuren verven

Een versleten deur springt direct in het oog. Het grootste voordeel van deuren verven is dus dat uw woning in Almelo er verzorgder uitziet. Het bedekken van slijtage zorgt er ook voor dat het materiaal langer meegaat. Daarnaast vormt een nieuwe lik verf een beschermende laag. Deuren krijgen binnenshuis te maken met vocht, bijvoorbeeld van de douche of uit de keuken. Goed schilderwerk zorgt ervoor dat vocht in mindere mate zijn weg in deuren en kozijnen kan vinden. Zo blijven ook schimmels eerder weg uit uw woning.

Kozijnen schilderen

Het schilderen van kozijnen is waarschijnlijk een van de minst geliefde schilderklusjes. Hoewel het om een klein te verven oppervlak gaat, kunnen deze werkzaamheden veel stress geven. Het is zaak om ramen en omliggende vlakken niet te raken met de kwast. Dit is dan ook bij uitstek een precisieklus die veel mensen liever aan een professionele schilder overlaten. Kozijnen schilderen kost veel tijd. Wij nemen u graag het werk uit handen en zet altijd een strak resultaat neer. Wij kunnen verschillende soorten deuren en kozijnen schilderen, bijvoorbeeld:

  • houten kozijnen
  • aluminium kozijnen
  • stalen kozijnen
  • kunststof kozijnen

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor het schilderen van uw deuren en kozijnen. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor u klaar in Almelo en omgeving!