Kleuradvies van uw schilder in Almelo

Is uw woonkamer toe aan een make-over? Of gaat u een kamer opnieuw inrichten? Het aanbrengen van kleur op de muur kan wonderen doen! Wij kunnen u bijstaan met professioneel kleuradvies. Een pot verf met een kleurtje kan de uitstraling van een ruimte compleet veranderen. Het effect is vaak drastischer dan men van tevoren had gedacht. Daarom is het zaak om advies over de juiste kleur verf te verkrijgen van een professioneel schildersbedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring met schilderwerk en weten precies wat kleur met een huis kan doen. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer of gehele woning, in Almelo helpen wij u graag met gedegen kleuradvies.

Kleuradvies op maat

Om tot het juiste advies te komen bespreken wij uw persoonlijke smaak en wensen. Uiteraard zullen wij een indruk van uw woning moeten krijgen om een goed oordeel te kunnen geven. Om in bepaalde ruimtes een specifieke sfeer te creƫren zal niet alleen naar verfkleuren gekeken worden. Ook het interieur en de indeling van de woonruimte zijn van grote invloed. Ons doel is een kleuradvies op maat waarop u de planning van het uiteindelijke schilderwerk kunt baseren.

Persoonlijk schilderadvies

Voor een persoonlijk schilderadvies over de juiste verfkleuren voor uw woning in Almelo bent u bij ons aan het juist adres. Wij stellen graag in overleg een plan op en kunnen indien gewenst ook uw interieur schilderen. Neem contact op voor een kleuradvies of vraag vrijblijvend een offerte aan.