Winterschilder: schilderen met korting

In de winter staan onze vakmannen in Almelo graag voor u klaar. Omdat we het vanwege het koude seizoen minder druk hebben, kunnen we u sneller helpen en geven we ook nog eens hoge kortingen op schilder- en onderhoudsbeurten.

Het belangrijk dat uw woning goed onderhouden de winter in gaat. Vooral in de winter krijgt het schilderwerk van uw woning veel te verduren. Regen, vorst of sneeuw kan zorgen voor het afbladeren van verf, of erger nog, houtrot. Is uw woning al klaar voor de winter?

De aanpak van onze winterschilders

Schilderen in de winter is een gespecialiseerde bezigheid. Zo droogt verf vanwege de lage temperatuur minder snel. Ons schildersbedrijf uitĀ Almelo beschikt gelukkig over technieken en speciaal materiaal waardoor de verf sneller droogt. Hierdoor blijft het mogelijk om in de winter te schilderen, met dezelfde kwaliteit als in de rest van het jaar. Bovendien is er in de winter weinig opwaaiend stof en komen er geen muggen in de verf terecht.

Ook winterse korting op de binnenschilder

Uiteraard kunt u in de winter ook van onze diensten gebruikmaken als u een binnenschilder of behanger nodig heeft. Een groot voordeel voor u is dat ook op deze klussen aanbiedingen gelden. Neem contact met ons op als u wilt weten hoeveel u kunt besparen door onze winterschilder uit Almelo in te schakelen.