Dé huisschilder in Nijverdal

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor schilder- en onderhoudsklussen in Nijverdal? Ons bedrijf is gespecialiseerd als binnenschilder, buitenschilder en winterschilder. Ook zijn we een expert op het gebied van wandafwerking en restauratie.

Onze diensten

Binnenshuis zijn wij zeer ervaren in het schilderen van plafonds, muren, vloeren, trappen, kozijnen en deuren. Daarnaast weten wij alles van interieurafwerking. Bent u op zoek naar een behang? Wij hebben een enorm assortiment waaruit u vrij kan kiezen, uiteraard met behulp van professioneel advies.

Buitenshuis schildert uw schildersbedrijf in Nijverdal graag uw buitenmuren, goten, houtwerk, tuinhuizen, kozijnen en schuttingen. Wij werken altijd in overleg met u, zodat we optimaal aan uw eisen en wensen voldoen.

Vakschilders met oog voor detail

Onze schilders hebben een passie voor het schildersvak. Dat is terug te zien in onze klussen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan maatwerk en veiligheid. We kiezen er daarom voor om onze werkzaamheden zo goed mogelijk voor te bereiden. Op die manier werken wij efficiënt en heeft u beter zicht op onze planning.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons. U kunt ons telefonisch bereiken op 0546 - 79 90 55. Liever meteen inzicht in uw kosten? Vraag dan een gratis offerte aan.